Home » Referenties

Referenties

“Toen ik voor het eerst hoorde van eten volgens het Oer principe of Paleo voeding, had ik daar veel vragen over. Na het kopen van een Paleo kookboek, was ik vooral geïnteresseerd in de toepasbaarheid. Zeker in een gezin met 3 op groeiende kinderen… De Kookworkshop van Rahana heeft me veel handvatten en vooral inzicht gegeven over het gebruik en de combinaties van verschillende kruiden.

Het is nu zover dat ik inmiddels 1 keukenkast met kruiden en specerijen heb in plaats van standaard peper, zout en knoflookpoeder. En een kruidentuin heb aangelegd en dagelijks verse kruiden uit eigen tuin gebruik bij het koken!”

Y. te G.

“Ik heb samen met Rahana een aantal keren gekookt. Door haar professionele houding en kennis van zaken was het zeer leerzaam en vooral ook gezellig koken. Zij weet heel goed aan te geven welke ingrediënten positief zijn voor de gezondheid en waarom. De gerechten die we gemaakt hebben waren verrassend met kruiden en specerijen en natuurlijk lekker. Door haar inzichten in de verschillende gezondheidsproblemen kreeg ik nieuwe ideeën over de toepassingen van voeding als medicijn.”

Marja Kluyver – Praktijk Mensenzorg