Home » Voor therapeuten of professionals

Voor therapeuten of professionals

Ben jij die therapeut die een kei is in het uitleggen van de fysiologie en het werkingsmechaniek. Je weet precies welk behandel plan bij je cliënten past. Alleen is het niet jouw sterke kant om je cliënt in de praktijk te begeleiden met een kooktraining.

Staat dienstverlening, een netwerk van specialisten en kwaliteit voor jou op de eerste plaats?

Herken jij je in deze therapeut, wil je het stukje kooktraining uit handen geven of heb je er nooit bij stilgestaan dat kooktraining ook uitbesteed kan worden aan een personal kooktrainer? Neem dan contact op om te informeren of een samenwerking past in jouw en mijn visie.

Dan kan ik jouw cliënten hier in trainen. Rekening houdend met jouw voedingsadvies de cultuur en smaakbeleving van de cliënt zodat een voedingstherapie een grotere kans van slagen heeft.

Wat kan ik jou bieden als samenwerkend therapeut;

  • Een extra service voor de cliënt
  • Jouw als therapeut de mogelijkheid bieden om op andere vlakken jouw cliënten te ondersteunen waarin jouw specialisatie ligt.
  • Kwaliteit in samenwerking met een professional op het gebied van voeding, kooktraining en orthomoleculaire geneeskunde in de vorm van een personal kooktrainer.
  • Het kunnen doorsturen van cliënten uit onze Multi culturele samenleving om een kooktraining te krijgen die in hun smaakbeleving en therapie past.
  • Vermelding van de praktijklogo inc. Doorlinken naar jouw praktijk site als samenwerkende therapeut.
  • Verder bied ik je voor een gereduceerd tarief aan om ook een kooktraining te volgen.